Content area

Cookie- og privatlivspolitik på Ugeskriftet.dk

Samtykke til Ugeskriftet.dk brug af cookies
Ved at klikke ok, giver du dit samtykke. Se nedenfor, hvordan du kan slette cookies.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Ugeskrift for Læger
Lægeforeningen
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Telefon: 35 44 85 00
E-mail: ufl@dadl.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at genkende din computer, tablet eller mobil ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for cookies og/eller slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Se nedenfor hvordan du kan udgår eller sletter cookies i din browser.
Der kan dog være funktionalitet, der ikke virker, hvis du har valgt at blokere for cookies.

Hvad cookies bruges til på Ugeskriftet.dk
Ugeskriftet.dk har nedenstående typer af cookies:

Google Analytics (trafikmåling)
Opsamler diverse oplysninger om brugeradfærd for at optimere Ugeskriftet.dk, og dermed kan vi give dig den bedst mulige oplevelse. Ingen personlige data gemmes. Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Hotjar (trafikmåling)
Vi bruger Hotjar til at indsamle data om vores brugere i forhold til, hvilke sider brugerne besøger, og hvor brugerne klikker på hjemmesiden. Alle data er anonymiserede og der er således ikke mulighed for at identificere individuelle brugere.
Login
Anvendes i forbindelse med at huske login.login. Ugeskriftet.dk og Læger.dk benytter samme login. Ugeskrift for læger udgives af Lægeforeningen (Læger.dk). Alle medlemmer af Lægeforeningen har et login til Læger.dk og til Ugeskriftet.dk. Abonnenter af Ugeskrift for Læger har også mulighed for at få et login til Ugeskriftet.dk (ikke Læger.dk). Alle login oprettes og administreres via Lægeforeningens medlemssystem "Min side".
Javascript
En cookie registrerer om browseren understøtter javascript.

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du vælge ikke at modtage cookies og at slette cookies, der er gemt i din browser. Som bruger skal du være opmærksom på, at websiden ikke nødvendigvis vil fungere 100 % optimalt, hvis cookies slettes eller du blokerer for cookies. hvis du benytter Ugeskriftet.dk via forskellige browsere, skal du huske at slette cookies i alle de benyttede browsere. Sådan sletter du dine cookies:
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Safari browser
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies på iPad og iPhone, iPod
• Klik her for: Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner
• Klik her for: Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Indsamling af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig, og du har ret til at få dine personoplysninger slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ugeskrift for Læger, skal du rette henvendelse på ufl@dadl.dk eller telefon 35448500. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Right side

af Sven Refslund Poulsen | 12/11
4 kommentarer
af Peter Tagmose Thomsen | 09/11
1 Kommentar
af Frank Bang Nissen | 09/11
1 Kommentar
af Frank Bang Nissen | 09/11
3 kommentarer
af Klaus Tage Mikal Tobiasen | 05/11
2 kommentarer
af Jørn Rosborg | 05/11
1 Kommentar
af Erik Kristensen | 02/11
3 kommentarer
af Peter Tagmose Thomsen | 01/11
1 Kommentar