?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Køge-læge hædret med ildsjælepris

Poul Brix’ initiativpris er blevet uddelt for femte gang, og i år gik den til Pia Kofoed for hendes store arbejde med efteruddannelse af praktiserende læger.

For femte år i træk er Poul Brix’ initiativpris blevet uddelt, og i år gik den til Pia Kofoed. Til daglig er hun praktiserende læge i Køge og efteruddannelseskonsulent i PLO – Praktiserende Lægers Organisation.

Prisen bliver uddelt af Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget i Region Sjælland, og sammen med æren modtog Pia Kofoed 15.000 kroner og flotte ord fra formanden for udvalget, Helle Iversen.

- Pia Kofoed spiller en stor rolle i at være med til at udvikle efteruddannelsen af praktiserende læger både her i regionen og nationalt. Hun hjælper altid, når der er opgaver, som skal løses, og selv de vanskeligste problemstillinger går hun til med en positiv indstilling, sagde Helle Iversen, da hun overrakte prisen.

 

Kendte Poul Brix

Prisen blev uddelt til Store Praksisdag i Region Sjælland, hvor der var samlet op mod 100 praktiserende læger fra regionen. Her kunne Pia Kofoeds kollegaer høre hende sige tak for prisen med en grødet stemme.

- Jeg er så heldig, at jeg selv kendte Poul Brix, men jeg havde aldrig troet, at jeg skulle stå heroppe og modtage prisen i dag. Jeg er meget rørt og beæret, sagde hun og fortsatte.

- Efteruddannelse er et spændende område. Jeg synes, at det giver virkelig god mening at arbejde med lægefaget på et metaplan, så arbejdet ikke kun består i mødet med patienten i praksis, sagde hun.

Prisen er opkaldt efter Poul Brix Jensen, der startede sin karriere som praktiserende læge i Nakskov. Han sluttede den som direktør i Dansk Selskab for Almen Medicin og var forgangsmand for at udvikle kvaliteten i patentbehandlingen.

Right side

Nr. 8/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

CTU-forskere tilbageviser kritik af SSRI-forskning
💬
30
Thomsen 27. apr 2017 15:36
Om SSRI-behandling, metaanalyser og "fake news"
💬
1
Thomsen 27. apr 2017 10:20
Anmeldelse: Har døden taget noget fra dig, så giv det tilbage
💬
1
Hans Kristian Sangill Brødløs 26. apr 2017 00:58
Mats Lindberg: Den der dræber fattige…
💬
2
Sven Refslund Poulsen 25. apr 2017 16:08

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd