Content area

Jørgen Ahrenkiel Nielsen

13.11.1960-16.12.2016

Efter længere tids sygdom er Jørgen alt for tidligt gået bort. En god kollega, en nær ven, familiefar og ægtemand var Jørgen. Han sov stille ind en fredag aften i december.

Jørgens sidste kamp var fint støttet af kolleger på både Riget og Århus Kommunehospital blandt andet ved anvendelse af monoklonale antistoffer, hvilket gav ham og familien håb, men lige så vigtigt: tid til sammen at få bragt situationen i orden.

Jørgen var tidligere militærmand, hvilket da også prægede hans senere arbejdsliv som overlæge ved anæstesiafdelingerne i Nordjylland. Han var den fødte leder; han formåede at skabe stor respekt omkring sin egen person og sin gerning. Både gennem udvist kyndighed og viden og i lige så høj grad gennem personlig omsorg for sine medarbejdere. Han var ansvarlig. Han gik forrest.

Han var familiemenneske. Far til to og familiefar for to mere, gift med Lise, der var Jordens dejligste kvinde, og hunden Holly – der var plads nok. I venners lag og i familiens skød var han ikke til at skyde igennem. Jørgen, vi vil mindes dit humør og din umiddelbare latter, når du bød velkommen på The T-bone Ranch ved Gjerrild Nordstrand. Eller som ambassadør ved den jysk-fynske ambassade over for Hebron.

Du bar præg af stort personligt mod, var skeptisk, analytisk, engageret og kunne agere indpisker. Du var levemand, farverig og oftest forsamlingers midtpunkt. Du var stærk som en okse, loyal som få og afholdt som de færreste.

Du har testamenteret dit legeme til videnskaben, men nu er du borte, og vi mærker savnet.

Ken M. Jensen

Jens Rolighed Larsen

Right side

af Tata Marion Ringberg | 18/06
4 kommentarer
af Michael Lee Heyman | 18/06
2 kommentarer
af Gitte E. Egsdal Wienholtz | 18/06
3 kommentarer
af Finn Olav Hansen | 17/06
2 kommentarer
af Morten Sodemann | 17/06
5 kommentarer