?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Nyhed / 16. feb 2017

Sundhed er vigtigst for danskerne

Nyheder

Sundhed havner øverst på listen over politiske emner, som danskerne interesserer sig for. Det viser en ny undersøgelse fra Jyllands-Posten.

Dato
16. Feb 2017
Forfattere
Kristine Buske Nielsen (krn@dadl.dk)
💬 0

Sundhed, lægemangel, ventelister på sygehusene, og hvad der ellers rør sig inden for sundhedsvæsnet, fylder mest i danskernes bevidsthed. Det viser en ny undersøgelse af danskernes politiske interesser, som analyseinstituttet Wilke har gennemført for Jyllands-Posten.

Mere end 9 ud af 10 af de 5000 adspurgte danskere har svaret, at sundhedsvæsnet enten er meget vigtigt (70,8 pct.) eller delvis vigtigt (22,1 pct.)

Ifølge Jyllands-Posten forklarer Sundhedsprofessor fra SDU Kjeld Møller Pedersen, at danskernes store interesse for sundhed skyldes, at det berører os hele livet. Samtidig fylder det meget i mediebilledet og i samfundsdebatten.

”Både som positive historier, i stil med at nu er kuren mod kræft fundet for 23. gang og kritiske vinkler om fejl og mangler. Gryden er hele tiden i kog,” siger han.

I januar satte Ugeskriftet fokus på danskernes besættelse af sundhed. Lyt til Ugeskriftets podcast ”Sundheden og mig, mig, mig" her.

💬 0 Kommentarer

Right side

Nr. 4/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

Lad os kæmpe for lægesekretærerne
💬
8
Alice Kunkel 25. feb 2017 11:28
Aktiv dødshjælp – for eller imod?
💬
1
Sven Refslund Poulsen 24. feb 2017 11:05
Teknologiske behandlingsværktøjer til diabetes
💬
3
Mats Lindberg 23. feb 2017 20:16

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

Dagens navn

Kåre Schmidt Ettrup: læge, Neurokirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital(Syd)