Content area

|

Forebygger fisk og n-3-fedtsyrer hjertesygdom?

Forfatter(e)
1. reservelæge Peter Marckmann, Nefrologisk Afdeling B, Amtssygehuset i Herlev. E-mail: peter.marckmann@dadlnet.dk
Det er der mange, som har ment ganske længe. Og det mener både Erik Berg Schmidt og Ernæringsrådet ved Jørn Dyerberg, Steen Stender og Arne Astrup fortsat ifølge artikler i Ugeskrift for Læger den 2. maj (2005;167:1940-4 og 1971-2). Men er det nu så sikkert?...
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Simon Graff | 27/09
4 kommentarer
af Jonathan Dahl | 26/09
1 Kommentar
af Claus Rasmussen | 23/09
1 Kommentar
af Birger Kreutzfeldt | 22/09
1 Kommentar
af Jeppe Plesner | 21/09
8 kommentarer
af Hanne Madsen | 21/09
5 kommentarer
af Sigrid Bjerge Gribsholt | 19/09
2 kommentarer
af Thomas Edgar Lauritzen | 17/09
1 Kommentar
af Claus Bisgaard | 16/09
4 kommentarer
af Robert F. Chouinard | 09/09
1 Kommentar