Content area

|

> Svar:

Forfatter(e)
Docent Harald S. Hansen. Professor Bjørn Richelsen. E-mail: sm@ernaeringsraadet.dk Ernæringsrådet, Søborg
Peter Marckmann har stillet spørgsmål ved, om fisk og n-3- fedtsyrer forebygger hjerte-kar-sygdom i relation til bl.a. Ernæringsrådets kostråd »Spis fisk og fiskepålæg - flere gange om ugen« [1]. Peter Marckmanns tvivl relaterer sig til Cochrane -oversigten [2], som blev publiceret sidste år, og som blev kommenteret i Ernæringsrådets Nyhedsbrev i december 2004 [3]. At Cochrane-oversigten på et noget diskutabelt grundlag, som også beskrevet af Dyerberg et al [4], har sået tvivl om en gavnlig effekt af n-3-fedtsyrer på forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme, er forfatterne til Cochrane...
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Jonathan Dahl | 26/09
1 Kommentar
af Claus Rasmussen | 23/09
1 Kommentar
af Birger Kreutzfeldt | 22/09
1 Kommentar
af Lars Ulrik Gerdes | 22/09
3 kommentarer
af Jeppe Plesner | 21/09
8 kommentarer
af Hanne Madsen | 21/09
5 kommentarer
af Sigrid Bjerge Gribsholt | 19/09
2 kommentarer
af Thomas Edgar Lauritzen | 17/09
1 Kommentar
af Claus Bisgaard | 16/09
4 kommentarer
af Robert F. Chouinard | 09/09
1 Kommentar