Content area

Torsten Leif Bunk Lauritsen

27.8.1967-30.6.2021
Forfatter(e)

Anæstesilægerne på 4013, Juliane Marie centret, Rigshospitalet

Det er ubegribeligt og tungt, at vi skulle modtage meddelelsen om Torstens alt for tidlige død. Det er et kæmpe chok for alle i Anæstesi- og Operationsklinikken i Juliane Marie Centret, og Torsten efterlader et stort tab ikke mindst for børneanæstesien, men også gennem sit store engagement i SSAI, ESAIC, EPALS, på HU-kurser samt i utallige udvalg og styregrupper i Danmark og udlandet.

Torsten var et meget privat menneske med mange kvaliteter. Han var historisk interesseret og glad for bøger, inkarneret fodboldfan samt en dygtig og skarp angriber på fodboldbanen, og helst løb han forrest i Vasaløbet i Sverige. Han var en formidable læremester, besad en enestående evne til formidling og var altid villig til at dele ud af sin store viden på det børneanæstesiologiske område. Og så var han vores bedste G&T-mand til lægefesterne – det var hans dedikerede opgave, og de skulle blandes af ham! Han var stormester, han elskede konkurrencer, og alle kneb gjaldt. Selv når vi tog ham på fersk gerning i at google svarene i en musikquiz, benægtede han alt!

Torsten, vi vil huske dig som den enestående dygtige anæstesilæge, du var, og for din kæmpeindsats for at højne kvaliteten i børneanæstesien. Man kunne altid, selv i en sen nattetime, regne med din hjælpe til en lille patient, der skulle i generel anæstesi.

Vores tanker går til hans familie og specielt hans to sønner Gustav og Julius, som han altid omtalte med stor stolthed og glæde.

Æret være Torstens minde.