Content area

|

Svar

Forfatter(e)
Bjørn Richelsen, formand for Ernæringsrådet, E-mail: sm@ernaeringsraadet.dk, Harald S. Hansen, næstformand for Ernæringsrådet & Christian Mølgaard, formand og repræsentant for rådets arbejdsgruppe om sukkers sundhedsmæssige betydning
Tak til Astrup og medarbejdere for deres interesse for Ernæringsrådets rapport om sukkers sundhedsmæssige betydning [1], hvor én af hovedkonklusionerne er, at positiv energibalance medfører vægtstigning uanset kostsammensætningen. Vi fandt det relevant at inkludere et lille afsnit i rapporten om den såkaldte de novo lipogenese (DNL) - dannelse af fedt ud fra kulhydrater - da der i den offentlige danske debat har været rejst tvivl om, hvorvidt sukker kan omdannes til fedt. Ikke overraskende blev vores konklusion, at kulhydrater - både i dyreforsøg og hos mennesker - selvfølgelig kan omdannes...
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Susanne Backman Nøhr | 04/10
3 kommentarer
af Stephan Alpiger | 03/10
1 Kommentar
af Lars Søgaard-Jensen | 03/10
1 Kommentar
af Simon Hjerrild | 03/10
7 kommentarer
af Bodil Jessen | 01/10
5 kommentarer
af Elo Aagaard Rasmussen | 01/10
1 Kommentar
af Jesper Peter Schou | 30/09
2 kommentarer
af Simon Graff | 27/09
2 kommentarer
af Jonathan Dahl | 26/09
1 Kommentar
af Claus Rasmussen | 23/09
1 Kommentar