Content area

|
|

Forebyggelse af fedme

Forfatter(e)
Ph.d.-studerende Thomas Meinert Larsen, lektor Anne Flint & professor Berit Lilienthal Heitmann Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Human Ernæring, Levnedsmiddelcenteret og Enheden for Epidemiologisk Kostforskning, og Center for Epidemiologisk Grundforskning, Institut for Sygdomsforebyggelse
###vp46222-1######46222t01b###Fedme øger risikoen for livsstilssygdomme, forringelse af livskvalitet, hyppigere hospitalsindlæggelse og forkortelse af levetid. Globalt øges antallet af overvægtige og fede, og da de nuværende behandlingsformer generelt har vist skuffende resultater, anses det af mange for at være fordelagtigt at satse på forebyggelse af fedme. Endnu er dokumentationen for effekten af primær forebyggelse utilstrækkelig, og ofte er ensidig forebyggelse ikke effektiv. På trods af den manglende dokumentation er der igangsat mange initiativer på området, både nationalt og inter...
Reference: 
Ugeskr Læger 2006;168(2):155-9
Blad nummer: 
Sidetal: 
9-155
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Flemming Amter | 19/10
1 Kommentar
af Henrik Dibbern | 18/10
1 Kommentar
af Jens Langhoff-Roos | 17/10
3 kommentarer
af Tomas Christensen Kjær | 16/10
1 Kommentar
af Lars Lindberg Andersen | 15/10
1 Kommentar
af Johan Tommy Robert Wallentin | 14/10
1 Kommentar
af Kristian Valbak | 11/10
2 kommentarer