Content area

|

Historisk podcast - Afgifter stoppede danskernes dødsdruk

For 100 år siden var den danske arbejderklasse ved at drikke sig ihjel.
Værtshusene åbnede ved firetiden om morgenen, så arbejderne kunne få sig en mælketoddy eller to til at komme i gang på. Foto fra værtshuset Holger Danske i Farvergade. (Københavns Museum)
Forfatter(e)
Klaus Larsen, kll@dadl.dk
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Finn Redke | 24/04
2 kommentarer
af Christian Schlütter | 23/04
1 Kommentar
af Frede Simonsen | 20/04
2 kommentarer
af Hans Storm Erichsen | 19/04
1 Kommentar
af Debatred. | 15/04
1 Kommentar
af Martin Bonde Petersen | 15/04
1 Kommentar
af Anne Lisbeth Hoffmann | 15/04
4 kommentarer
af Jørgen Lous | 13/04
9 kommentarer