Content area

|

Forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme med middelhavskost suppleret med olivenolie eller nødder

I en spansk undersøgelse konkluderes det, at middelhavskost suppleret med ekstra olivenolie eller nødder reducerer incidensen af kardiovaskulær sygdom i en højrisikopopulation.
Forfatter(e)
Peter Lange, plange@dadlnet.dk (redigeret af)
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Camilla Bang | 21/10
3 kommentarer
af Anne Gersdorff Korsgaard | 20/10
1 Kommentar
af Karen Brink Linnet | 19/10
1 Kommentar
af Thor Andersen Knudsen | 19/10
2 kommentarer
af Ole Lindgård Dollerup | 18/10
1 Kommentar
af Kristine Rasmussen | 18/10
1 Kommentar
af Camilla Bang | 16/10
1 Kommentar
af Tobias Ramm Eberlein | 15/10
6 kommentarer