Content area

|

Forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme med middelhavskost suppleret med olivenolie eller nødder

I en spansk undersøgelse konkluderes det, at middelhavskost suppleret med ekstra olivenolie eller nødder reducerer incidensen af kardiovaskulær sygdom i en højrisikopopulation.
Forfatter(e)
Peter Lange, plange@dadlnet.dk (redigeret af)
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Hanne Hermann | 17/06
1 Kommentar
af Julius Vindbjerg Nissen | 17/06
1 Kommentar
af Jesper Krarup | 17/06
2 kommentarer
af Peter Tagmose Thomsen | 15/06
1 Kommentar
af Solvejg Henneberg Pedersen | 15/06
3 kommentarer
af Gorm Boje Jensen | 14/06
1 Kommentar
af Otto Brændstrup | 11/06
1 Kommentar
af Henrik Keller | 11/06
1 Kommentar