Content area

|

Prisbelønnet glashus med fejl og mangler

Arkitekternes vision har været »at skabe et psykiatrisk hospital, hvor naturen udenfor, dagslyset, bygningens brede gange og varierende rumforløb spiller en væsentlig rolle i patienternes behandling«. Foto: White Arkitekter a/s
Forfatter(e)
Overlæge Birgitte Vange, Ungdomspsykiatrisk Dag- og Døgnafsnit i Aabenraa E-mail: birgitte.vange@rsyd.dk
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Susanne L. M. Bülow | 19/06
2 kommentarer
af Niels Ejnar Bie | 18/06
2 kommentarer
af Hanne Hermann | 17/06
1 Kommentar
af Julius Vindbjerg Nissen | 17/06
1 Kommentar
af Peter Tagmose Thomsen | 15/06
1 Kommentar
af Solvejg Henneberg Pedersen | 15/06
3 kommentarer
af Gorm Boje Jensen | 14/06
1 Kommentar
af Otto Brændstrup | 11/06
1 Kommentar