?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Videnskab / 15. mar 2017

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Medicinske nyheder

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Dato
15. mar 2017
Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
💬 0
Blad nummer: 

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Du kan også købe adgang

Køb abonnement til Ugeskriftet.dk (der er forskellige abonnementstyper )

Right side

Nr. 1/2018

Senest kommenteret

Protesten fortsætter: Vil have maksimalt antal underskrifter
💬
146
Kirsten Aggerholm 20. jan 2018 22:08
Styrelses-direktør skal med på døgnvagt på intensiv
💬
3
Kristian Rørbæk Madsen 20. jan 2018 21:52
Styrelse: Vent med at betale gebyret
💬
1
Gitte Højbjerg Jacobsen 20. jan 2018 21:48
Mobning sker ikke kun i folkeskolen
💬
3
Per Monrad 20. jan 2018 11:01
”Bidt af muskelhunden”
💬
1
Preben Brandenhoff 20. jan 2018 02:05