Content area

|
|

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
Blad nummer: 

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Christine Højgaard Heilesen | 26/05
2 kommentarer
af Niels Thorkild Møller | 26/05
4 kommentarer
af Erik Jakob Møller | 26/05
2 kommentarer
af Morten Blomgren | 26/05
1 Kommentar
af Camilla Slot Mehlum | 25/05
1 Kommentar
af Frederik Liljefred | 23/05
1 Kommentar
af Eva Godzik Sadola | 23/05
1 Kommentar
af John Henrik Jurlander | 22/05
1 Kommentar