?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Videnskab / 15. mar 2017

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Medicinske nyheder

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Dato
15. mar 2017
Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
💬 0
Blad nummer: 

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Du kan også købe adgang

Køb abonnement til Ugeskriftet.dk (der er forskellige abonnementstyper )

Right side

Nr. 19/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

Behandling af meniskpatologi
💬
1
Henrik Aagaard 24. sep 2017 22:45
PLO's nye overenskomst: Ikke for sarte sjæle
💬
1
Jens Martin Kristensen 23. sep 2017 18:27
Svendborgsagen bør prøves ved Højesteret
💬
4
Erik Beranek 22. sep 2017 18:00
Yngre læger: Vi kunne ikke råbe ledelsen på Svendborg FAM op
💬
3
Iza Lillie Alfredsen 21. sep 2017 21:06
Svendborg-sagen ankes til Højesteret
💬
1
Jens Meyer Svendsen 15. sep 2017 16:35

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd