?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Videnskab / 15. mar 2017

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Medicinske nyheder

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Dato
15. mar 2017
Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
💬 0

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Du kan også købe adgang

Køb abonnement til Ugeskriftet.dk (der er forskellige abonnementstyper )

Right side

Nr. 12/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

PLO-overenskomst – hvad nu?
💬
2
Jens Martin Kristensen 24. jun 2017 13:55
Hvor er kærligheden?
💬
6
Jens 22. jun 2017 16:51
Lægemiddelstyrelsen afviser SSRI-forskning
💬
2
Karsten Juhl Jørgensen 22. jun 2017 10:34
Knogletumor som differentialdiagnose til ekstremitetssmerter hos en nyfødt
💬
2
Kathrine Skovgaard Rasch 19. jun 2017 22:49

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd