?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Videnskab / 15. mar 2017

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Medicinske nyheder

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Dato
15. mar 2017
Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
💬 0
Blad nummer: 

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Du kan også købe adgang

Køb abonnement til Ugeskriftet.dk (der er forskellige abonnementstyper )

Right side

Nr. 15/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

Dansk registerforskning trues af Sundhedsplatformen
💬
1
Henning Kelbæk 25. jul 2017 00:24
Azithromycin nedsætter risikoen for eksacerbationer af astma
💬
3
Julie Bay Ottesen 24. jul 2017 21:56
HPV – skal vi vaccinere drenge?
💬
2
Flemming Amter 21. jul 2017 13:33
Lægeforeningen: OK til forsøg med nyt patientregister
💬
1
Thomas Birk Kristiansen 21. jul 2017 07:09

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

Nyeste debat