?
Læs mere om arbejdspladslogin her.

Content area

Videnskab / 15. mar 2017

Rødt kød indeholder vigtige næringsstoffer, men øger risikoen for en række sygdomme

Medicinske nyheder

Større indtagelse af især forarbejdet rødt kød er associeret til øget risiko for kardiovaskulær sygdom, diabetes og en række kræftformer.

Dato
15. mar 2017
Forfattere
Redigeret af Peter Lange, plange@dadlnet.dk
💬 0

💬 0 Kommentarer

Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Du kan også købe adgang

Køb abonnement til Ugeskriftet.dk (der er forskellige abonnementstyper )

Right side

Nr. 10/2017

EmediateAd

EmediateAd

Senest kommenteret

Galdestensileus en komplikation efter kronisk kolecystolitiasis
💬
2
Peter Rørdam 23. maj 2017 18:13
Sundhedsplatformen fejrer fødselsdag med fremgang
💬
2
Lars Linnet 20. maj 2017 00:46
En platform uden sikkerhed for effekt
💬
6
Lars Linnet 20. maj 2017 00:30
Vi kan ikke undvære en stærk primærsektor
💬
1
Peter Gaardbo Simonsen 17. maj 2017 10:32

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd

EmediateAd