Skip to main content

Handelsbetingelser

Køb af enkeltartikel
Ugeskrift for Læger tilbyder køb af enkeltartikler til Ugeskriftet.dk. Her kan udelukkende betales med betalingskort. Efter gennemført betaling er der adgang til artiklen, og der sendes en mail med fremtidig adgang til artiklen.

Ugeskrift for Læger.dk anvender DIBS (Dansk Internet Betalingssystem)

Abonnementer
Alle abonnementer er gældende i 12 måneder.

Et abonnement betales ved fremsendelse af faktura (betalingsfrist er 30 dage). Se under Abonner. Bestillingen skal indeholde oplysning om det ønskede abonnement, navn, evt. firmanavn, adresse og e-mail-adresse. Evt. også EAN nummer.

Prisen for print-abonnementer er inkl. forsendelse i Danmark. For levering på adresse i udlandet skal der lægges porto til udlandet oveni abonnementets pris. Samtlige priser er  angivet i DKK.

Koden til Ugeskriftet.dk er personlig og må ikke videregives.

Har du ikke modtaget Ugeskrift for Læger
Ugeskrift for Læger omdeles af Bladkompagniet. Hvis du ikke modtager Ugeskrift for Læger eller er bladet ikke leveret korrekt, skal du derfor kontakte Bladkompagniet direkte: 

Bladkompagniets kundeservice på tlf.: 44 51 75 70 eller
maile til kvalitetabo@bladkompagniet.dk (ved mails er det vigtigt at oplyse navn og adresse og at det drejer sig om Ugeskrift for Læger).

Adresseændring til levering af Ugeskrift for Læger
Du kan ændre din adresse på Læger.dk -> Mine data.

Alternativt kan du kontakte Lægeforeningens Medlemsafdeling via mailen abonnement@dadl.dk, eller du kan også ringe på dette nummer: 3544 8323.

Opsigelse af abonnement
Abonnementer på Ugeskrift for Læger – print og online - er løbende abonnementer, som fortsætter indtil de opsiges. Der betales forud for den aftalte periode. Ved udløb af periode udsendes opkrævning for den kommende periode via faktura.

Hvis du ønsker at afbryde dit abonnement, skal du kontakte: abonnement@dadl.dk. Opgiv venligst abonnementsnummer.
Abonnementet kan skriftligt opsiges til den 1. i en måned.
 

Fortrydelsesret
Ved køb af enkeltartikel på Ugeskriftet.dk er der ingen fortrydelsesret, da der vil være adgang straks efter gennemført betaling.

For abonnementer er der som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du inden for 14 dage fra første modtagelse af Ugeskrift for Læger har ret til at fortryde købet. Hvis fristen udløber på en helligdag, i weekenden eller lignende, kan du vente til den følgende hverdag.

Adgangskoden er personlig
Alt materiale på Ugeskriftet.dk er ophavsretligt beskyttet. Køb af adgang til Ugeskriftet.dk giver alene ret til eget brug at læse og printe artikler.