Skip to main content

Handelsbetingelser

Opdateret 29.9.2023

Abonnementer
Alle abonnementer er gældende i 12 måneder og følger kalenderåret. Abonnement kan tegnes for indeværende år og løber i så fald til årets udgang.

Et abonnement betales ved fremsendelse af faktura (betalingsfrist er 14 dage). Se under Abonner. Bestillingen skal indeholde oplysning om det ønskede abonnement, navn, evt. firmanavn, adresse og email-adresse. Evt. også EAN nummer.

Prisen for print-abonnementer er inkl. forsendelse i Danmark. For levering på adresse i udlandet skal der lægges porto til udlandet oveni abonnementets pris. Samtlige priser er angivet i DKK.


Har du ikke modtaget Ugeskrift for Læger
Ugeskrift for Læger omdeles af DAO. Hvis du ikke modtager Ugeskrift for Læger eller er bladet ikke bliver leveret korrekt, skal du derfor kontakte DAOs kundeservice direkte på tlf.: 44 51 75 70 eller sende en email: kvalitetabo@dao.as (ved mail er det vigtigt at oplyse navn og adresse og at det drejer sig om Ugeskrift for Læger).

 

Adresseændring til levering af Ugeskrift for Læger
Du kan ændre din adresse på Læger.dk -> Min side.

Alternativt kan du kontakte Lægeforeningens Medlemsafdeling via mail: abonnement@dadl.dk, eller tlf.: 3544 8323.

 

Opsigelse af abonnement
Abonnement på Ugeskrift for Læger er løbende, og fortsætter indtil det opsiges. Der betales forud for den aftalte periode. Ved udløb af periode udsendes opkrævning for den kommende periode via faktura.

Hvis du ønsker at afbryde dit abonnement, skal du kontakte: abonnement@dadl.dk. Opgiv venligst abonnementsnummer.
Abonnementet kan skriftligt opsiges til den 1. i en måned med 3 måneders varsel. Opsigelse pr. 1. januar skal således ske senest 30. september i året forud.
 

Fortrydelsesret
For abonnementer er der som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du inden for 14 dage fra første modtagelse af Ugeskrift for Læger har ret til at fortryde købet. Hvis fristen udløber på en helligdag, i weekenden eller lignende, kan du vente til den følgende hverdag.

 

Adgangskoden er personlig
Alt materiale på Ugeskriftet.dk er ophavsretligt beskyttet. Køb af adgang til Ugeskriftet.dk giver alene ret til eget brug at læse og printe artikler.