Skip to main content
Mindeord

Michael Wilhelmsen

På vegne af lægerne på kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Horsens

Søren Brandsborg

11.10.1979-19.11.23

Det var uforståeligt og ubærligt at modtage meddelelsen om Michaels alt for tidlige død. Michael døde pludseligt og uventet under vagt på Regionshospitalet Horsens. Hele kirurgisk afdeling i Horsens er i stor sorg over at have mistet en god ven og kollega. Michael efterlader sig et stort savn, og det er svært at forstå, at Michael ikke er her længere.

Michael blev cand.med fra Københavns Universitet i 2009. Han fik sin grunduddannelse i København og efterfølgende kirurgisk speciallægeuddannelse med specialistgodkendelse i 2019.

Michael startede som afdelingslæge på kirurgisk afdeling i Horsens i 2020 med tilknytning til colon-enheden. Det var et privilegium at arbejde sammen med ham, og han var en skattet medarbejder. Han viste altid stor interesse og hjælpsomhed. Var der sygdom, trådte han straks til. Han spillede i det hele taget en stor rolle i afdelingen. Han var engageret, skarp og deltagende. Han havde en stor videnskabelig produktion og havde gang i mange projekter.

Michael havde en veludviklet humoristisk sans, som bliver stærkt savnet. Hyggeligt samvær lå ham nært, og han glædede sig til en julefrokost på det historiske Jørgensens Hotel i Horsens med afdelingens colon-kirurgiske overlæger. Han var meget sportsinteresseret og var altid opdateret på de seneste resultater. Som Michael selv formulerede det: ” Jeg er en stor sportsmand, men dyrker det bare ikke selv”.

Michael var et privat menneske med mange kvaliteter, og vi vil huske ham som en dygtig og flittig kliniker. Han var et varmt, generøst og ordentligt menneske, som ikke længere er iblandt os.

Trods stor arbejdsindsats brændte Michaels hjerte allermest for sine 2 børn, Agnes og Linus, som han elskede overalt på jorden. Han blev altid begejstret og varm i blikket, når talen faldt på dem.

Hans efterladte familie og nærmeste er med i vores sorg og hjerter.

Æret være Michaels minde!

Kolleganyt