Content area

|

Alkoholelimination i alkopops

Forfatter(e)
Professor Henrik Enghusen Poulsen
I dette nummer af Ugeskriftet viser Henrik Hey et al , at der er forskel på blodalkoholtidskurverne for en kommerciel alkoholdrik, Smirnoff Ice, en type der ofte kaldes alkopop, og ren alkohol [1]. Ren alkohol giver en ca. 50% øget maksimal promille i forhold til alkopop. Disse fund svarer til forholdene for alkoholindtagelse med og uden samtidig fødeindtagelse [2]. Mekanismen for den reducerede maksimale alkoholkoncentration efter sukker- eller fødeindtagelse er ukendt, men kan bero helt eller delvist på ændrede absorptionsforhold....
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Susanne Backman Nøhr | 04/10
3 kommentarer
af Stephan Alpiger | 03/10
1 Kommentar
af Lars Søgaard-Jensen | 03/10
1 Kommentar
af Simon Hjerrild | 03/10
7 kommentarer
af Bodil Jessen | 01/10
5 kommentarer
af Elo Aagaard Rasmussen | 01/10
1 Kommentar
af Jesper Peter Schou | 30/09
2 kommentarer
af Simon Graff | 27/09
2 kommentarer
af Jonathan Dahl | 26/09
1 Kommentar
af Claus Rasmussen | 23/09
1 Kommentar