Skip to main content

Det skal du have at spise

Cover
11. nov. 2024
4 min.

ALLERGENER / ALLERGIES

Frokostbuffet mandag

KOLDT

lille rejesalat med asparges og agurk 2, 7

Madeira sild med soltørrede tomater og dild 4, 7, 10

Et udvalg af charcuteri med pate, økologiske oste og syltede grøntsager 7, 8 

Kikærtesalat med spinat, edamame, forårsløg og koriander, økologisk 6, 16 

Broccolisalat med tørrede tranebær, løg, sennepsdressing og ærteskud 10, 16 

Rødkålssalat med appelsin og granatæble 16

VARMT

Ovnbagt laks med citron, sauce og skovsyre 4

Kalkun marineret i krydderurter med honningbagte gulerødder 10

Vegetarisk tærte med rodfrugter og ost 1, 3, 7, 8, 9, 15

Græskar-risotto med ristede svampe og saltede græskarkerner, vegansk 16

DESSERT

Små doughnuts med chokoladefyld 1, 3, 5, 7, 8, 15

Trifli med skovbær, marcipanmakroner og økologisk flødeskum 1, 3, 8, 15

BRØD

Et udvalg af økologisk brød fra li Fornaio 1, 11, 16

Økologisk smør 7, 15

Åbningsreception

SNACK

Grignoton med parmesan, økologiske chips & ristede majs 7, 8

BITES

Blinis med koldrøget laks, dildmayonnaise og karse 1, 3, 4, 7

Mini smørrebrød med økologisk æg og rejer 1, 2, 7, 8

Mini briochebolle med pulled park og nordisk coleslaw 1, 3, 7

Saltbagte jordskokker med hasselnødder, trøffelmayonnaise og rød karse 3, 8, 15

Sydamerikansk friteret kyllingespyd 1, 3, 7, 8

Petitfour 1, 3, 5, 6, 7, 8, 15

Økologisk ravost med hjemmelavet marmelade på dansk knækbrød 1, 7, 15

Frokostbuffet tirsdag

KOLDT

Røget laksemousse serveret med sprødt rugbrød og friske krydderurter 1, 4, 7

Sennepssild med æble, rødløg og dild 4, 10

Et udvalg af charcuteri med pate, økologiske oste og syltede grøntsager 7, 8 

Hvedekerner blandet med semitørrede tomater, mozzarella og persille 1, 7, 15 

Gulerod og rødbede med citronsaft og persillepesto 7, 8, 15

grønkålssalat med søde kartofler, vinaigrette & quinoa 10, 16

VARMT

Kuller i hvidvinssauce med krydderurter 4, 18

Kylling paneret i panko med sennep og ovnbagt fennikel 1, 10, 11 

Tortellini med ost i tomatsauce med spinat og parmesan 1, 7, 15 

Vegansk linsestuvning med karry, squash og peberfrugt 6, 16

DESSERT

Mini-muffin med karamelfyld 1, 3, 5, 7, 8, 15

Skyrmousse med æblekompot og sprødt drys 7, 8, 15

BRØD

Udvalg af økologisk brød fra li Fornaio 1, 11, 16

Økologisk smør 7, 15

Netværksmøde

Croustade med skaldyrssalat og dild 1, 2, 3, 4, 7, 8

Mini briochebolle med koldrøget laks og ruccola 1, 3, 4, 7

Lufttørret skinke med pesto og syltede svampe 1, 7, 8

Mini smørrebrød med danske kartofler, tomater og urtemayo 1, 3, 8, 15

Frokostbuffet onsdag

KOLDT

Hjemmelavet skaldyrssalat med friske krydderurter 2, 3, 4, 10

Citronsild med æg og kapers 3, 4, 7

Et udvalg af charcuteri med pate, økologisk ost og syltede grøntsager 7, 8 

Kartofler serveret med økologisk yoghurt, sennep, rødløg og krydderurter 7, 10, 15 

Romainesalat med cherrytomater og frisk agurk 16

Rosenkålsalat med feta og valnødder 7, 8, 15

VARMT

Risotto med bagt laks, dansk ost og dild 4, 7

Saltmarineret kalkuncuvette med kål og peberrodssauce 7

Varm porretærte med ost 1, 3, 7, 15

Vegansk falafel i rustik tomatsauce med svampe og basilikum 1, 9, 16

DESSERT

Udvalg af mini-doughnuts 1, 3, 5, 7, 8, 15

Rabarbertrifli med marcipanmakroner og flødeskum 1, 3, 8, 15

BRØD

Udvalg af økologisk brød fra li Fornaio 1, 11, 16

Økologisk smør 7, 15

Netværksmøde

Croustade med laksemousse og friske krydderurter 1, 2, 3, 7

Blinis med rogn, friskost og karse 1, 4, 7

Mini briochebolle med pulled park og nordisk coleslaw 1, 3, 7

Hummus med chili og ristede kikærter på ristet glutenfrit rugbrød 16

Frokostbuffet torsdag

KOLDT

Røget laks serveret med økologisk røget friskost 4, 7

Stegte sild med rødløg og appelsin 1, 4, 8

Udvalg af charcuteri, inklusiv pate, økologiske oste og syltede grøntsager 7, 8 

Speltkerner med grillede grøntsager, sennepsvinaigrette, rødløg og mynte 1, 10, 16 

Nordisk kål-salat med gulerødder, rødkål og fennikel 7, 10, 15

Blomkålssalat med ristede mandler og tranebær 8, 15

VARMT

Bagt hvid fisk med ærtesalsa og dild 4

Kyllingebryst stegt til perfektion med sennepscreme og løvstikke 10, 11 

Økologisk pennepasta med basilikum, peberfrugt og rucola 1, 3, 15 

Veganske grøntsagsboller serveret med marineret kål og ristede kikærter 16

DESSERT

Mini-doughnut med fyld af jordbær 1, 3, 5, 7, 8, 15

Chokolademousse med pure af brombær 7, 15

BRØD

Udvalg af økologisk brød fra li Fornaio 1, 11, 16

Økologisk smør 7, 15

Netværksmøde

Canape med koldrøget laks, økologisk røget ost og kresse 1, 4, 7

Fuldkornsfinger sandwich med dansk kyllingesalat 1, 3, 7, 8, 11

Mini briochebolle med spicy tun og æbleblade 1, 3, 4, 7

Croustade med økologisk spinatcreme 1, 3, 7, 15

Frokostbuffet fredag

KOLDT

Spinatsandwich med tun og sprød salat 1, 3, 4, 7, 8, 10

Kryddersild med syltet rødløg og cremefraiche 1, 15

Udvalg af charcuteri med pate, økologisk ost og syltede grøntsager 7, 8 

Økologiske hvedekerner med edamamebønner, rødløg og græskarkerner 6, 16 

Kål med rødløg, agurk og røget friskost 7, 15

Ruculasalat med pærer, valnødder og blå ost 7, 8, 15

VARMT

Grillet laks med vinaigrette af æbler og kapers, toppet med friske krydderurter 4

Langsomt stegt kalkun med sauterede rødløg og bagt selleri 9 

Risotto med dansk ost, svampe og friske krydderurter 1, 7, 15 

Bagt græskar med stegte kikærter og ristede cherrytomater 16

DESSERT

Mini-muffin med chokolade 1, 3, 5, 7, 8, 15

Traditionel dansk æblekage med makroner og økologisk fløde 1, 3, 7, 8, 15

BRØD

Udvalg af økologisk brød fra li Fornaio 1, 11, 16

Økologisk smør 7, 15