Content area

|

Historisk podcast - Afgifter stoppede danskernes dødsdruk

For 100 år siden var den danske arbejderklasse ved at drikke sig ihjel.
Værtshusene åbnede ved firetiden om morgenen, så arbejderne kunne få sig en mælketoddy eller to til at komme i gang på. Foto fra værtshuset Holger Danske i Farvergade. (Københavns Museum)
Forfatter(e)
Klaus Larsen, kll@dadl.dk
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Knud Raben-Pedersen | 21/09
6 kommentarer
af Peter Matzen | 21/09
1 Kommentar
af Finn Vallø Hansen | 21/09
1 Kommentar
af Johan Ludvig Reventlow | 19/09
2 kommentarer
af Andreas Gothardt Lundh | 17/09
1 Kommentar
af Bjørn Søeberg | 17/09
33 kommentarer
af Lene Annette Norberg | 15/09
5 kommentarer
af Søren Holm | 14/09
1 Kommentar