Skip to main content

Indiens perle

25. sep. 2009
2 min.

Specialrejse med Ugeskrift for Læger med hospitalsbesøg i by og land - med dansk rejseleder, 10 dage.

Denne rundrejse omfatter både de mest berømte attraktioner i Nordindien og nogle af de endnu uopdagede perler. Vi begynder i hovedstaden Delhi, hvor vi oplever kontrasten mellem gamle Delhis larmende mylder og det elegante nye Delhi. Herefter går turen til Gwalior med den smukke middelalderborg knejsende over byen, til Khajuraho med de mange templer fyldt med yderst vovede kama sutra-skulpturer og til Orchha, hvor templer og paladser kæmper med den omkringliggende jungle om pladsen. Rejsen rundes af med et besøg ved Nordindiens mest skinnende perle, det kridhvide Taj Mahal, og det velbevarede Røde Fort i byen Agra.

I Indien oplever vi det farverige kaos, de summende byer og nogle af verdens mest betagende kulturskatte. Landet er fødested for de komplicerede og brogede religioner hinduismen, buddhismen, sikhismen og jainismen. Nogle af disse møder vi på ethvert gadehjørne, mens andre må søges i fine, gamle templer. Under alle omstændigheder er mødet med Indiens religioner dybt fascinerende.

På rejsen skal vi som noget særligt stifte bekendtskab med det indiske sundhedssystem. Vi besøger et moderne hospital i storbyen Delhi, og som kontrast til de ordnede forhold besøger vi i Khajuraho et ganske almindeligt landhospital.

I Gwalior besøger vi et børnehospital. Forskellen på forholdene på by- og landhospitaler er som to verdener, og besøgene giver os samtidig et godt billede af det store skel mellem rig og fattig i verdens største demokrati.

Under hele rejsen bor vi på turistklassehoteller med helpension. Rejsen ledes af en indienskyndig dansk rejseleder.

Dagsprogram

Dag 1 København - Delhi

Dag 2 Delhi. Sightseeing og hospitalsbesøg

Dag 3 Delhi - Gwalior. Sightseeing

Dag 4 Gwalior. Hospitalsbesøg

Dag 5 Gwalior - Khajuraho. Hospitalsbesøg

Dag 6 Khajuraho. Sightseeing

Dag 7 Khajuraho - Orchha. Sightseeing.

Dag 8 Orchha - Agra. Sightseeing

Dag 9 Taj Mahal og Agra

Dag 10 Delhi - Danmark.

Afrejse 11. Februar 2010.

Pris kr. 9.990,-

Prisen inkluderer: Dansk rejseleder, fly København-New Delhi t/r med Finnair, alle lufthavnsskatter og afgifter, al nødvendig lokal transport, 8 nætter indkvartering på hotel i dobbeltværelse, helpension - dog uden drikkevarer, udflugtsprogram med alle udflugter og entreer etc.

Enkeltværelsestillæg kun kr. 1.990,-

Det er muligt at forlænge din rundrejse i Indien med ekstra afslappende dage i strandparadiset Goa eller på et wellnessophold i Himalayabjergene.

Se dine muligheder for forkælelsesforlængelser på www.albatros-travel.dk

Program og rejse bestilles hos Albatros Travel på tlf. 3698 9898 eller på e-mail booking@albatros-travel.dk

Oplys venligst bestillingskode LR-UFL