Skip to main content

Til Japan med Ugeskrift for Læger

27. apr. 2007
2 min.

Ugeskrift for Læger og Albatros Travel er hermed klar med efterårets ferierejse. Rejsegruppen vil bestå af Ugeskrift for Lægers læsere og eventuelle ledsagere.

Oplev Japan - den opgående sols rige. Denne rejse indeholder højdepunkterne i det klassiske Japan: metropolen Tokyo, som er Japans midtpunkt og et af verdens økonomiske centre, og byen Kyoto, som anses for at være Japans kulturelle vugge, og som i mere end tusinde år fungerede som kejserhovedstad. Fra Kyoto tager vi på udflugter til byen Nara - en arkitektonisk guldgrube opbygget efter kinesisk forbillede - og til Miho-museet, som er et af verdens største museer både arkitektonisk og udstillingsmæssigt.

Endelig besøger vi Hiroshima, der med sin tragiske skæbne under 2. Verdenskrig er verdensberømt. Deltagerne vil straks bemærke den alvorlige stemning ved besøget i Atomic Bomb Dome og Peace Memorial Park.

Turen med Ugeskrift for Læger ledes af Albatros Travels ekspertrejseleder på Japan, nemlig Peter Porskjær, der med sit indgående kendskab til Japans historie, kultur og japanernes levevis, giver deltagerne et godt indblik i det spændende land og indbyggernes dagligdag.

Mange af udflugterne er arrangeret med kollektiv transport, som i Japan er både lettilgængelig og præcis. Samtidig er det en herlig og anderledes måde at opleve det ægte Japan på.

Rejsen vil også omfatte orientering om det japanske sundhedsvæsen, besøg på et hospital i Tokyo, hos en traditionel praktiserende læge samt på et center for behandling af stråleskader.

Med i prisen

Flyrejse Kastrup-Tokyo tur-retur med SAS, alle skatter og afgifter, indkvartering på turistklassehoteller inklusive morgenmad, ni frokoster og to middage, dansk ekspertrejseleder og engelsktalende lokalguide, lyntog med Shinkansen Tokyo-Kyoto tur-retur, bagageservice Tokyo-Kyoto tur-retur samt udflugtsprogram og transport, jf. program.

Fakta om rejsen

Rejseterminen er den 13.-24. september med afrejse fra Kastrup.

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 25.990 kr.

Tillæg for enkeltværelse er 2.990 kr.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 36 98 00 00. Oplys rejsekode: LR UL3.

Udførligt dag til dag-program findes på www.ugeskriftet.dk

Dag til dag-forløb

Dag 1. Afrejse mod Japan

Dag 2. Ankomst Tokyo og besøg i

Asakusa

Dag 3 og dag 4. Tokyo og omegn

Dag 5. Med lyntog til Kyoto og besøg i Higashi, Honganji og Shoesi-en

Dag 6. Heldagstur til Miho-museet og

Uji

Dag 7 og dag 8. Sightseeing til Kyotos højdepunkter

Dag 9. Heldagstur til Hiroshima

Dag 10. Udflugt til Nara

Dag 11. Med lyntog til Tokyo og tid på egen hånd

Dag 12. Hjemrejse til Kastrup