Skip to main content

Praksisbørsen

 

 

 

FIND PRAKSIS:

Praksisbørsen - almen praksis

Praksisbørsen - speciallægepraksis

LOGIN Husk at logge ind for at se Praksisbørsen. Du bruger dit medlemslogin til Lægeforeningen - det samme login til Læger.dk og til Ugeskriftet.dk. Det er KUN medlemmer af Lægeforeningen, der har adgang til at se annoncerne i Praksisbørsen.

Hvordan finder du en praksis I Praksisbørsen kan du finde en oversigt over alle praksis til salg på en liste. Du kan søge i listen ved at skrive i søgefeltet lige ovenfor listen. Søg fx på et konkret bynavn.

Eller du kan zoome ind på kortet, klikke dig videre og se en præsentation af hver enkelt praksis. Hvis du bruger zoom-funktionen, skal du zoome detaljeret ind på en by eller område for at se alle praksis. Klik evt. på 'samle-boblerne', og se de praksis som er i området.

Opret praksisannonce Sæt din praksis til salg i få trin. Husk først at logge ind.

Start med at oprette annoncen ved kun at udfylde de felter, der er markeret med en rød stjerne. Tryk på GEM. Gå herefter tilbage til annoncen og udfyld den med en beskrivelse af praksis og også gerne med billede(r). Tryk GEM igen. Når du har oprettet din annonce, kan du efterfølgende rette og tilføje i annoncen. Husk at slette annoncen, når din praksis er solgt.

Din praksisannonce vises kun for medlemmer af Lægeforeningen, og du kan vælge at være anonym.

Du opretter din annonce under Job og praksis -> For medlemmer -> Opret ny praksisannonce. HUSK at logge ind. Du bør i annoncen aldrig nævne egne helbredsoplysninger (fx praksis sælges pga. helbredsproblemer) eller navne på ansatte i praksis.Pris og vilkår Det koster 2.400 kr. plus moms årligt at indrykke en annonce i Praksisbørsen. Når du har indrykket en annonce i Praksisbørsen, vil du modtage en faktura fra vores annoncebureau Dansk Mediaforsyning ApS på ovennævnte beløb.

Prisen på kr. 2.400 plus moms er et årligt gebyr for at annoncere i Praksisbørsen. Såfremt at annoncen ikke er slettet efter et år, vil du modtage en ny opkrævning for næste års annoncering. Hvis fakturaen ikke betales, forbeholder vi os retten til at slette annoncen.

Support Almen praksis, ring på 35 44 84 57 eller 35 44 84 71 eller mail eller denne mail.

Speciallægepraksis, ring på 35 44 84 22 eller mail.