Skip to main content

Praksisbørsen

Praksisbørsen er for dig der vil købe eller sælge almen praksis eller speciallægepraksis

Det er kun medlemmer af Lægeforeningen, der har adgang til Praksisbørsen, du skal derfor logge ind for at se annoncerne. Du bruger dit medlemslogin til Lægeforeningen – det samme login som til Læger.dk og til Ugeskriftet.dk.

I Praksisbørsen kan du finde en oversigt over alle praksis til salg på en liste. Du kan søge i listen ved at skrive i søgefeltet lige ovenfor listen. Søg fx på et konkret bynavn.

Eller du kan zoome ind på kortet, klikke dig videre og se en præsentation af hver enkelt praksis. Hvis du bruger zoom-funktionen, skal du zoome detaljeret ind på en by eller område for at se alle praksis. Klik evt. på 'samle-boblerne', og se de praksis som er i området.

Sæt din praksis til salg i få trin. Husk først at logge ind.

Start med at oprette annoncen ved kun at udfylde de felter, der er markeret med en rød stjerne. Tryk på GEM.
Gå herefter tilbage til annoncen og udfyld den med en beskrivelse af praksis og også gerne med billede(r). Tryk GEM igen.

Når du har oprettet din annonce, kan du efterfølgende rette og tilføje i annoncen. Husk at slette annoncen, når din praksis er solgt.

Din praksisannonce vises kun for medlemmer af Lægeforeningen, og du kan vælge at være anonym.

Du opretter din annonce under Job og praksis -> For medlemmer -> Opret ny praksisannonce. Husk at logge ind.

Du bør i annoncen aldrig nævne egne helbredsoplysninger (fx praksis sælges pga. helbredsproblemer) eller navne på ansatte i praksis.

Det koster 2.400 kr. plus moms årligt at indrykke en annonce i Praksisbørsen.
Når du har indrykket en annonce i Praksisbørsen, vil du modtage en faktura fra vores annoncebureau Dansk Mediaforsyning ApS på ovennævnte beløb.

Prisen på kr. 2.400 plus moms er et årligt gebyr for at annoncere i Praksisbørsen. Såfremt at annoncen ikke er slettet efter et år, vil du modtage en ny opkrævning for næste års annoncering. Hvis fakturaen ikke betales, forbeholder vi os retten til at slette annoncen.

Almen praksis, ring på 35 44 84 57 eller 35 44 84 71 eller mail eller denne mail.

Speciallægepraksis, ring på 35 44 84 22 eller mail.