Content area

|
|

Indtag af chokolade er associeret med bedre kognitiv funktion

Forfatter(e)
Redigeret af Kreesten Meldgaard Madsen, kreesten@dadlnet.dk
Der er i flere studier set en positiv association mellem indtag af chokolade og forskellige kardiovaskulære målepunkter. Sammenhængen mellem chokoladeindtag og kognition er dårligere undersøgt, idet man kun i enkelte studier tidligere har påvist en sammenhæng mellem indtagelsen af chokolade og kognitiv formåen. Det er flavonoider (polyfenoliske stoffer), som har de positive ernæringsmæssige virkninger, og det gælder specielt for mørk chokolade, men i et vist omfang også lys chokolade, som indeholder flavonoider....
Blad nummer: 
Du skal være logget ind for at læse denne artikel
Log ind

Right side

af Pedram Kazemi-Esfarjani | 28/11
2 kommentarer
af David McWhan | 27/11
4 kommentarer
af Ulf Bern Jensen | 24/11
2 kommentarer
af Bodil Marie Nielsen | 24/11
2 kommentarer
af Jan Nielsen | 23/11
1 Kommentar
af Toke Seierøe Barfod | 23/11
2 kommentarer
af Thorkild I.A. Sørensen | 20/11
1 Kommentar
af Kim Varming | 20/11
1 Kommentar
af Niels Holmark Andersen | 20/11
1 Kommentar