Skip to main content

Prægraduat forskning

De medicinstuderendes trivsel, arbejdsvilkår og muligheder for at publicere artikler har et blakket ry under deres forskningssemester. Tre yngre læger undersøger nu de medicinstuderendes trivsel for at få brugbar viden om forholdene for studenterforskere. Vi taler med læge Ditte Zhang og KBU-læge Jawad Ahmad Zahid.

Ditte Zhang, læge, ph.d.-studerende på Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital og tidligere bestyrelsesmedlem i PUFF & Jawad Ahmad Zahid, KBU-læge, ph.d.-studerende ved Centre for Surgical Science, Sjællands Universitetshospital og tidligere formand for PUFF. Foto: Mie Brandstrup
Jawad Ahmad Zahid, KBU-læge, ph.d.-studerende ved Centre for Surgical Science, Sjællands Universitetshospital og tidligere formand for PUFF & Ditte Zhang, læge, ph.d.-studerende på Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital og tidligere bestyrelsesmedlem i PUFF. Foto: Mie Brandstrup

Mie Brandstrup

22. apr. 2024
1 min.

Hvordan står det til med de medicinstuderendes trivsel, arbejdsvilkår og muligheder for at publicere artikler i forbindelse med deres forskningssemester? Det har tre nuværende og tidligere medlemmer af Panums UngdomsForsker Forening (PUFF) sat sig for at undersøge. Det er især, når det kommer til rammer og forventninger til forskningsforløbet, at de studerende oplever udfordringer.

Gæster: Ditte Zhang, læge, ph.d.-studerende på Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital og tidligere bestyrelsesmedlem i PUFF & Jawad Ahmad Zahid, KBU-læge, ph.d.-studerende ved Centre for Surgical Science, Sjællands Universitetshospital og tidligere formand for PUFF.

Interview og tilrettelæggelse: Mie Brandstrup