Skip to main content
Mindeord

Carl Erich Huitfeldt Sander

Frode Petersen

20.4.1934-18.2.2024

Erich var på alle måder et nobelt menneske. Opvokset i et lægehjem på Østerbro fik han en klassisk, borgerlig opdragelse, der prægede ham for altid. For ikke at skuffe sin far læste han medicin, og først efter at have taget sin tørn som praktiserende læge kunne han kaste sig over historiestudiet, som han altid havde haft lyst til, og som han gennemførte til bachelorniveau.

Vi læste sammen, terpede til anden del og fulgtes ad til internship i Kansas City. Vi gjorde USA sammen og tilbragte to uforglemmelige uger i New York inden hjemrejsen. Han uddannede sig hos Sten Madsen i Næstved og praktiserede i en menneskealder i Brønshøj godt støttet af Else, som han nåede at være gift med i næsten 60 år.

Han var et familiemenneske og en læsehest. En trofast ægtefælle og en elsket far og farfar. Altid rolig og behersket, men det korrekte ydre gemte megen lune og humor, og så var han en passioneret danser.

Han var en god kammerat, som altid var parat til at rådgive. Han efterlader et stort savn. Et fint og dannet menneske var han.

Æret være hans minde.

Kolleganyt